torsdag 11 april 2013

Tråkig?

Tråkig?
Jo tacka för det! Frukost och lunch ser till 95% lika dan ut varje dag.
Alarmerande dock är att frusna bär = Gulsot. Varning i dag.
Det måste vara något grundläggande fundamentalt fel när vi jagar låga priser till den grad att de stackars bönderna som odlar vår föda måste för att få det att gå ihop använda avfall. Bajsvatten!
En del livsmedelsföretag pressar sina leverantörer så till den milda grad att de även accepterar undermålig kvalitet bara för att nå ett billigare pris. Jag kan inte dra någon annan slutsats.
Det var billigt! Tacka för det. Det var ju skit! Förändring krävs.
Jag tror många av våra välfärdsjukdomar beror på manipulerad och sockerspetsad mat som har färdats ett halvt varv runt klotet innan det når våra hungriga magar. Inget färskt, inget friskt, inget riktigt
Även om det kostar kommer jag och familjen investera i närodlat och ekologiskt.
Tonfisk, avocado, cachevnötter kommer aldrig bli närodlat tyvärr.
Letar alternativ.
Återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar